Rust - Wasteland Survival Vinkkejä (2024)

Rust - Wasteland Survival Vinkkejä (1)

  • Otsikko: Ruoste
  • Release Date: Helmikuu 8, 2018
  • Kehittäjä: Facepunch Studios
  • Kustantaja: Facepunch Studios

Tämä opas on luotu auttamaan uusia pelaajia navigoimaan ruosteen läpi ja oppimaan muistomerkeistä, biomeista ja pelaajakannasta.

biomes

Biomeja on kolme, mutta meidän tarvitsee keskustella vain kahdesta, koska lopullinen biomi on vain perusmetsää ja laaksoja

Luminen

Snowy Biomessa on suuria määriä luonnonvaroja kivestä metalliin ja rikkiin, mutta siinä on kaikki, mutta sen läpi kulkeminen on erittäin vaikeaa, ja tarvitset lämmittäviä vaatteita, jos haluat selviytyä tästä biomista.

Autiomaa

Aavikolla on vähän resursseja, mutta siellä on myös jättiläinen kaivinkonemonumentti. Jättiläinen kaivinkonekuoppa on hauska, erilainen ja kekseliäs monumentti, joka vaatii pelaajia istumaan ja suojaamaan kaivinkoneen ollessa toiminnassa. Siellä on monia tutkijoita, joten varmista, että otat mukaan riittävän suojan, ystävät ja juuri tarpeeksi dieselpolttoainetta saadaksesi tarvitsemasi.

Nollatason monumentit

Level Zero Monumentit ovat monumentteja, joissa ei ole pulmia, mutta joskus niissä on vihreitä avainkortteja, joita tarvitaan myöhempiä monumentteja varten.

Kupoli

Dome on hyvä, iso kupoli. Ruosteen sisällä oleva Dome Monument on suuri kupoli, jota ympäröi 3 siiloa ja kaksi metallivajaa, joissa on jalostajia, jotka muuttavat raakaöljyn huonolaatuiseksi polttoaineeksi. Kupu sisältää runsaasti sotilaallisia laatikoita ja peruslaatikoita, mutta se käsittelee vähän säteilyä. Kupolin kiipeäminen on riskialtista, mutta palkitsevaa, voit pudota kokonaan alas ja kaataa sinut hetkessä. Muista ottaa mukaan vaatteet ja perustiedot kupolin asettelusta.

Kaivostoiminnan etuvartio

Mining Outpost on pieni hökkeli, jonka sisällä on pieni huone. Mining Outpostilla on monia hyllyjä, joista useimmat pystyvät kutemaan peruslaatikoita. Kaivoksen etuvartioaseman sisällä on myös kaksi autonosien paikkaa, jotka voit kierrättää kierrättimessä keskellä kaivoskeskusta, korjauspenkkiä vastapäätä.

Roskaruukku

Junkyard-monumentti päivitettiin toukokuun 2021 päivityksessä, ja se on nyt suurempi kuin koskaan. Romukauppa on matalan tason muistomerkki, jossa ei ole sotilaallisia ryöstöjä eikä hyödynnettävissä vain vähän apuohjelmia. Tämä tekee siitä kuitenkin erinomaisen alemman tason pelaajille, jotka haluavat hankkia muutaman nopean laatikon, kierrättää saaliista ja kerätä romua ja metallia, erityisesti uuden magneettinosturin ja silppurin kanssa, koska pelaajat voivat tehdä työtä taatun romun ja metallisirpaleiden kanssa. Junkyardilla toimii myös kierrättäjä ja a vihreä kortti syntyy kierrättäjän takana olevissa säiliöissä

Majakka

Majakka on pieni monumentti, jossa on sekä kierrättäjä että vihreä avainkortti. Majakka on erittäin korkea ja kapea monumentti, jonka sisällä on muutama peruskori sekä muistomerkin ympärillä ja sisällä suuria määriä tynnyreitä. Jos kiipeät huipulle, muistomerkin huipulla on peruskori.

Vihreä kortti on majakkaan sisään astumisen jälkeen oikealla olevassa huoneessa

Supermarket

Supermarket on pieni monumentti, jonka takana on kierrättäjä, ja a vihreä kortti yhden sivuhuoneen sisällä.

Supermarket tyypillisesti poikii peruslaatikoita sen päälle ja sotilaallisen laatikon huoneen sisäpuolelle, jossa vihreä kortti on. Myös ruokalaatikoita on hajallaan kaikkien hyllyjen ympärillä ja pieniä laatikoita kierrättimen vieressä ja yläpuolella.

Oxumsin huoltoasema

Oxums-huoltoasema on samanlainen kuin Supermarket, sillä on kierrätys ja vihreä kortti. Vihreäkorttihuoneen sisällä on sotilaallinen häkki, ja aivan green card -huoneen ulkopuolella on autotalli jossa on kierrätyslaite ja auton alla oleva reikä, jonka sisällä on tyypillisesti pieniä laatikoita. Polttoainepumppujen yläpuolella on myös peruslaatikko.

Tason yksi monumentit

Ensimmäisen tason muistomerkit ovat monumentteja, jotka ottavat vastaan ​​vihreät kortit ja talon siniset kortit.

Satama

Satamassa on kaksi eri tyyliä, pieni satama ja suuri satama, pienessä satamassa on tynnyreitä ja kierrätyskone, kun taas suuressa satamassa on tuo ja vihreä korttiovi. Voit saada sinisen kortin tästä monumentista, jos otat mukaan sähkösulakkeen ja vihreän kortin. Sataman päätyyn tulee pieni huone, johon pääsy vaatii vihreän kortin. Ensin sinun on saatava siihen virtaa asettamalla sähkösulake kipinäalueelle aivan pienen sliverboxin ulkopuolella ja kytkettävä kytkin päälle. hopealaatikosta, juokse sitten vihreän kortin alueelle, pyyhkäise korttiasi, ryöstä siellä syntyvä peruslaatikko ja nappaa sininen kortti pöydälle.

Viemärihaara

Viemärihaara on yksi suosikkimonumenteistani, palapelin tekemiseen ja sinisen kortin saamiseksi tarvitset vihreän kortin ja sähkösulakkeen. Siellä on pieni hökkeli, jonka vieressä on kierrätyslaite, mene hökkelin sisään ja laita sulake kipinälaatikkoon ja käännä sitten huoneen toisella puolella olevaa kytkintä. Suuntaa seuraavaksi hökkelin viereiseen reikään, muista tuoda jotain, joka antaa valoa, koska olet täydellisessä pimeydessä, seuraa tunnelia ja avaa ovi, jos tutkit ympärilläsi, löydät huoneen, jossa on kierrätyslaite ja sinisen kortin pitäisi olla portaissa sen vieressä. Viemärissä on myös kaivon keskellä oleva parkour-alue, jossa voit parkoida rakennusta ja päästä käsiksi joihinkin perus- ja sotilaslaatikoihin.

Satelliittiantenni

Satelliittiantenni on monumentti, jossa on tutkimuspöytä yhdessä satelliiteista ja kierrätyslaite toisessa satelliitissa. Pulmapelin tekemiseen tarvitset sähkösulakkeen ja vihreän kortin. Aseta sulake kipinälaatikkoon, käännä sen vieressä olevaa kytkintä ja juokse sen vieressä olevaan pieneen mökkiin, jonka pitäisi olla vihreä korttihuone, pyyhkäise vihreää korttia ja mene sisään, pöydällä pitäisi olla sininen kortti, ja siellä pitäisi olla joitain laatikoita.

Tason kaksi monumentteja

Tason kaksi monumentit ovat monumentteja, jotka ottavat joko siniset kortit tai sekä vihreät että siniset kortit, mutta antavat sinulle punaisia ​​kortteja.

Ilmakenttä

Ruosteen sisällä oleva lentokentän muistomerkki sisältää useita ripustimia, vartiotorneja ja keskustoimistorakennuksen, joka on täynnä saalista, apuohjelmia ja avainkorttipulmajärjestelmän alkua. Lentokentällä on lisäksi suuri maanalainen tunnelijärjestelmä kaivoskuiluineen ja sisällä oleva pulmahuone. Muista ottaa suoja mukaan, sillä lentokentästä tulee pelaajille vaarallinen ja suosittu paikka.

Voimalaitos

Ruosteen sisällä oleva Power Plant -monumentti on vaarallinen mutta jännittävä muistomerkki tutkittavaksi ja ryöstettäväksi. Siinä on suuret jäähdytystornit, jotka sisältävät suuria määriä säteilyä, ja sininen pulmajärjestelmä, joka tukee ylimääräistä vihreää pulmajärjestelmää. Monumentista löytyy myös monia apuvälineitä, kuten kierrätys, öljynjalostamo, korjauspenkki, tutkimuspöytä ja pumpun tunkki.

Junapiha

Ruosteen sisällä oleva junapihamonumentti sisältää suuren vesitornin, jonka keskustassa on useita junia ja kiskoja. Löytyy suuri keskusrakennus, joka sisältää pulmahuoneet ja suurimman osan muistomerkin sisältä löytyvistä laatikoista. Junapihan ympäriltä löytyy useita apuohjelmia, kuten kierrätyslaitos, öljynjalostamo ja korjauspenkki.

Kolmannen tason muistomerkit

Kolmannen tason monumentit ovat monumentteja, jotka ottavat joko punaisia ​​kortteja tai joita on vaikea suorittaa, koska niitä vartioi jokin.

Käynnistä sivusto

Laukaisupaikka on vaarallisin mutta palkitsevin ruosteen muistomerkki. Raketinheittimen ja ystävien avulla voit tuhota Bradley-nimisen tankin ja hankkia pelin parhaita ryöstöjä. Bradley vaeltelee muistomerkillä ja tappaa kenet tahansa näkeessään, joten ole varovainen. Voit myös tehdä punaisen kortin palapelin, joka johtaa hyvään ryöstöön päärakennuksen huipulle, suosittelen vain etsimään youtube-videota, en oikein osaa antaa hyvää selitystä tähän.

Sotilaalliset tunnelit

Sotilastunneli on vaarallinen mutta palkitseva muistomerkki, joka tarjoaa sinulle seitsemän eliittilaatikkoa, joita useat tutkijat suojaavat vihreällä, sinisellä ja punaisella palapelijärjestelmällä. Tunneleista puuttuu kuitenkin useita apuohjelmia, kuten muissa monumenteissa, ja niissä on vain yksi kierrätyslaite. Muista olla valmis ja tuo lääkkeet, tarvitset niitä.

Arktinen tukikohta

Keskimääräinen säteilytaso on erittäin alhainen, vaatii vain vähintään 2 säteilysuojaa. Monumentin etuosassa (tunnelin sisäänkäyntiä ja pulmahuoneita kohti) on kuitenkin enemmän säteilyä, mikä vaatii vähintään täyden säkkivaatesarjan tai 11 säteilysuojauksen. Punainen avainkortti syntyy vasemmassa sinisessä avainkorttipalapelihuoneessa (yksi moottorikelkkaa vastapäätä). Se kutee rakennuksen takana generaattorin päällä. Arktiset tiedemiehet parantavat itsensä, jos ne vahingoittuvat taistelun aikana. Tällä hetkellä he ovat ainoita tutkijoita, jotka tekevät tämän.

Tämän monumentin tekeminen mahdollistaa pääsyn moottorikelkkaan, moottorikelkka kuluttaa 540 polttoainetta tunnissa tai 9 polttoainetta minuutissa. Moottorikelkan hajoaminen ulkona kestää 24 tuntia, eikä tällä hetkellä näytä hajoavan sisätiloissa. Moottorikelkka voi ajaa täydellä nopeudella autiomaassa/rantahiekassa. Siksi, jos haluat viedä sen autiomaahan, suosittelen ajamista saaren ympäri rannalla. Moottorikelkka sisältää ihon, joka muuttaa mallia. Tässä erilaisen näköisessä moottorikelkassa on samat tilastot ja hallinta kuin oletuskelkassa, ja se on vain kosmeettinen.

Hylätty autiomaa sotilastukikohta

Hylätyssä armeijassa, kuten vedenalaisissa laboratorioissa, moduuleissa on proseduurit, mikä tekee jokaisesta tukikohdasta erilaisen kuin edellisessä. Tukikohdan MLRS on myös uusin tapa hyökätä tukikohtiin ja aiheuttaa suuria vahinkoja, jos sitä ei suojata sam torneineen. Selvitetään siis hylätty autiomaa sotilastukikohta ja uusin MLRS-niminen ratsastustyökalu, joka voi tuhota suuren määrän rakenteita yhdessä tapahtumassa.

Oil Rig ja Under Water Labs

On olemassa kaksi erilaista öljynporauslautaa, pieni, joka tarvitsee sinisen kortin, ja suuri, joka tarvitsee punaisen kortin. Nämä ovat samanlaisia ​​​​kuin kolme monumenttia, koska ne ovat tutkijoiden vartioima.

Suuri öljynporauslautta

Suuri öljynporauslautanen tarjoaa 6 tasoa, joissa jokaisessa kerroksessa on useita tutkijoita ja ryöstösäiliöitä ilman säteilyä. Punaisen avainkortin pulmahuoneesta löydät lukitun laatikon, joka synnyttää hakkeroituessaan chinookin ja 11 raskasta tiedemiestä. Kun ryöstetään, lukittu laatikko tarjoaa joitain pelin parhaista ryöstöistä.

Pieni öljynporauslautta

Pieni öljynporauslautanen ei sisällä säteilyä ja tarjoaa lukitun laatikon ja useita pulmia. Lukittu laatikko synnyttää Chinookin, joka on täynnä raskaita tiedemiehiä, jotka ovat valmiita leikkaamaan sinut. Kuitenkin ryöstettynä lukittu laatikko tarjoaa pelin parhaita ryöstöjä.

Water Labsin alla

Vedenalaiset laboratoriot ovat arvaamattomin ja pelottavin monumentti, jonka voit ryöstää, ja tietyt laboratoriot ovat parempia kuin toiset. Yritä käydä jokaisessa maailmassasi kolmesta laboratoriosta löytääksesi paras palapelin ryöstöstä tai turvallisuudesta.

Turvalliset alueet

Turvallisilla alueilla voit ostaa tavaroita myyjiltä tai automaateista, turva-alueita on neljä, Ranch, Outpost, Fishing Village ja Bandit Camp

  • Etuvartio

Outpost on ystävällinen muistomerkki, jonka ympärillä on suuria vartiotorneja, jotka suojaavat sitä kaikilta asetta ojentavilta. Minulla on monia myyntiautomaatteja, jotka myyvät tavaroita eri hinnoilla. Sen etuvartiossa on myös kierrätyskone ja korjauspenkki.

Bandiitin leiri

Bandit-leirin ympärillä on monia vartijoita raskaassa haarniskassa, joka suojelee sitä kaikilta, jotka haluavat yrittää hyökätä sitä vastaan. Bandit Campilla on monia myyjiä, ja siellä on myös kierrätyslaite aivan huoneen ulkopuolella, jossa on pelipyörä.

Kalastajakylä

Fishing Village on pieni alue, jonka ympärillä on torneja, jotka suojaavat sitä kaikilta väkivallan valitsevilta, siellä on muutama myyjä, ja voit ostaa veneen kalastajakylästä.

Karjatila

Ranch on karjatila, jolla on hevosia, joihin voit ottaa mukaan. Voit ottaa sellaisen, jos ostat satulan niitä myyvältä jälleenmyyjältä ja asetat satulan hevosen selkään, sama myyjä myy myös hevostarvikkeita.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten Ruoste opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut Foxtrot. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Rust - Wasteland Survival Vinkkejä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6179

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.